Chat

sâmbătă, 4 februarie 2012

Satanismul


Multi dintre noi ,au auzit despre aceste grupuri,adorandu-l sau veneranu-l pe Lucifer si tot ce tine de el..Sunt satanistii pe care-i poti gasii in grupuri,sau secte,care nu tin cont de stil,dar in mare sunt satanisti emo sau rockeri(dupa parerea mea).Ii poti gasii  la cursurile de arte,inchisi in ei sau sociabili cu ceilalti,in spatele blocului (rareori) facand ritualuri seara sau in unele seri cu luna plina..Acuma sa vorbim despre Satanism,religia pe care multi o urmeaza ,sau o practica.Satanismul nu tine cont de reguli,cum ar fi sa omori un om pentru ca asa te-a indemnat Lucifer,sau sa te omori pe tine pentru ai aduce ofranda sufletul tau.

Satanismul fie el modern sau traditional,mereu a fost acuzat de crime sau ritualurile grotesti,fiecare dintre cei ce-l practica este  responsabil de actiunile sale.Daca nu te incadrezi in actiunile de Satanist nu te poti numii unul.



Nu esti satanist pentru ca vrei, esti satanist pentru ca esti!”




“Satanistii sunt proprii lor zei, si se inchina corespunzator.”

 Va voi descrie cele doua tipuri de Satanism ,care in timp au evoluat.

Satanismul modern este o filozofie bazată pe Biblia Satanică și pe Biserica lui Satan,care este o venerare a propriei persoane.Nu neagă munca strămoșilor noștri precum face un fanatic, ci el îmbrățișează fiecare idee valoroasă, cultura și magia, dar refuză să fie condus de legile unui "preistoric”. Pentru un satanist modern, Satan nu este altceva decat o forţă a naturii. Satan nu este considerat o zeitate. Această forţă este considerată partea întunecată a naturii. Această “parte întunecată” nu reprezintă neapărat răul, ci doar o parte neexplorată a naturii. Satanismul nu cere venerarea lui Satan.

Satanismul Tradițional care se preocupă de schimbarea evoluției noastre și a societăților in care trăim - creând, de fapt, o nouă specie umană și o civilizație care să corespundă acestui nou tip de ființă umana .Satan a fost creat de celelalte religii pentru a da o definiţie a tot cea ce este “rău”. Acest “diavol” a fost creat pentru a reprezenta aşa-zisele păcate ale oamenilor, reprezentand distrugerea.

Multi dintre noi adora aceste parti ale intunericului si a raului,fie ca ne pasa sau nu de care parte sunt...Eu una m-as alatura unui grup ,daca i-as gasii J).Nu-ti fie frica de intuneric,pentru ca el este un mister,iar Satanismul face parte din el.

Un comentariu:

  1. Satanismul e o religie artificiala, creata neintentionat chiar de biserica catolica. Mi se pare ca cei ce adera la acesta miscare, cauta ceva diferit, incitant si nu o fac pentru ca adora raul. Cauta o cunoastere ascunsa ce spera ca o pot afla asa, dar vor fi dezamagiti profund de cea ce vor gasi.

    RăspundețiȘtergere